Raluca Tănase este câștigatoarea concursului campaniei “Voluntariatul schimbă în bine”.

 

În urma tragerii la sorți de astăzi, Raluca Tănase este câștigătoarea concursului “Voluntariatul schimba în Bine”. Felicitări!!!

Lista participanților, video-ul extragerii, dar și povestea Ralucăi le puteți vedea mai jos.

Mulțumim voluntarilor care au postat. Sunteți niște oameni minunați, o sursă de inspirație pentru noi și vă dorim să continuați sa fiți așa!

De asemenea mulțumim Fundației eMAG pentru premiul oferit: un voucher de cumpărături la eMAG în valoare de 500 RON.

10156048_643393259066390_1378577824_n

Ce a învățat Raluca din voluntariat.

“Voluntariatul schimbă ! Pe mine m-a schimbat în bine, în mai bine! A dat sens acțiunilor și vieții mele! VOLUNTARIATUL mi-a dat curajul sa îmi transform visele în realitate!

În august 2013 inițiam un proiect prin care invitam comunitatea la activități de voluntariat ce se potrivesc oricui, în special persoanelor care considera că schimbarea în bine e un act de curaj ce.. LE APARTINE !

După, mai bine de 6 luni oamenii minunați implicați în programul de suport al pacienților: “Voluntar în Spital” mă încredințează că visul meu prinde contur: peste 50 de voluntari dedicați, peste 500 de ore de activități zilnice (suport emoțional, ludoterapie și terapie-ocupațională) și peste 2500 de mici pacienți care, datorită voluntarilor, nu se mai tem de doctori, asistente sau spital!”

Video cu Raluca:

Nu vă opriți aici! Știm ca motivația voastră este dincolo de orice premiu, deci vă așteptăm să continuați să împărtășiți experiența voastră și să îi umpleți și pe alții de inspirație să urmeze exemplul vostru.

Echipa Envision

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *