Blog

 

În urma tragerii la sorți de astăzi, Raluca Tănase este câștigătoarea concursului “Voluntariatul schimba în Bine”. Felicitări!!!

Lista participanților, video-ul extragerii, dar și povestea Ralucăi le puteți vedea mai jos.

Mulțumim voluntarilor care au postat. Sunteți niște oameni minunați, o sursă de inspirație pentru noi și vă dorim să continuați sa fiți așa!

De asemenea mulțumim Fundației eMAG pentru premiul oferit: un voucher de cumpărături la eMAG în valoare de 500 RON.

10156048_643393259066390_1378577824_n

Ce a învățat Raluca din voluntariat.

“Voluntariatul schimbă ! Pe mine m-a schimbat în bine, în mai bine! A dat sens acțiunilor și vieții mele! VOLUNTARIATUL mi-a dat curajul sa îmi transform visele în realitate!

În august 2013 inițiam un proiect prin care invitam comunitatea la activități de voluntariat ce se potrivesc oricui, în special persoanelor care considera că schimbarea în bine e un act de curaj ce.. LE APARTINE !

După, mai bine de 6 luni oamenii minunați implicați în programul de suport al pacienților: “Voluntar în Spital” mă încredințează că visul meu prinde contur: peste 50 de voluntari dedicați, peste 500 de ore de activități zilnice (suport emoțional, ludoterapie și terapie-ocupațională) și peste 2500 de mici pacienți care, datorită voluntarilor, nu se mai tem de doctori, asistente sau spital!”

Video cu Raluca:

Nu vă opriți aici! Știm ca motivația voastră este dincolo de orice premiu, deci vă așteptăm să continuați să împărtășiți experiența voastră și să îi umpleți și pe alții de inspirație să urmeze exemplul vostru.

Echipa Envision

Niciun comentariu
 
 

Asociaţia Envision a lansat, săptămâna trecută, campania online Voluntariatul schimbă în bine. Această campanie urmăreşte promovarea voluntariatului ca generator cheie de schimbare pentru oameni şi comunităţi, prin distribuirea în mediul online a unor testimoniale filmate cu voluntari, de diferite vârste şi provenind din categorii sociale diverse.

Pentru că  puterea propriului exemplu este întotdeauna grăitoare, demersul Envision încearcă să îi încurajeze şi pe alţi voluntari să împărtăşească viziunea şi experienţa proprie despre voluntariat prin intermediul social media, prin postări video, fotografii, povești personale şi experienţe relevante.

În semn de recunoștință pentru contribuția lor la dezvoltarea comunității, Asociația Envision oferă tuturor voluntarilor care vor împărtăşi experienţa lor cu ceilalți şansa să câştige un premiu la sfârşitul campaniei – un voucher de cumpărături la eMAG în valoare de 500 RON, oferit de Fundaţia eMAG.

 

Ce trebuie să faci ca să participi?

1. Voluntarii trebuie să posteze pe pagina de facebook https://www.facebook.com/EnvisionRomania un testimonial filmat (fără pretenţia de a fi filmat profesionist) sau o fotografie cu ei în cadrul unei activităţi de voluntariat şi un text scurt care să răspundă la întrebarea: “Ce schimbări au adus activităţile de voluntariat în care ai fost sau eşti implicat(ă) pentru tine şi pentru comunitate?”.

2. În textul postat trebuie să fie menţionată și organizaţia la care activează sau au activat ca voluntari. În cazul în care voluntarii vor fi contactați de cineva din echipa Envision, acesta va trebui să indice o persoană de contact de la organizația/proiectul unde a activat care să poată da referințe.

3. După ce vor posta pe pagina Envision de facebook, voluntarii trebuie să distrubuie postarea și pe pagina lor de facebook.

 

Cum se va desemna câștigătorul?

Vor fi luate în considerare pentru concurs postările până la 30 Martie 2014, ora 23:59.

Noi credem că orice activitate de voluntariat este la fel de importantă, indiferent de specific sau domeniu, de aceea am ales să desemnăm câştigătorul prin tragere la sorţi. Câştigătorul va fi anunţat pe 31 martie 2014, la ora 12:00 .

 

Abia așteptam să ne inspirați cu poveștile voastre!

 

2 Comentarii
1234