Proiectul 2% pentru schimbare susține în 2014 cauze sociale din arii diverse

 
 

Anul acesta am decis să lărgim plaja organizațiilor pe care le susținem pe redirectionezdoilasuta.ro – 2% pentru schimbare. Alături de organizațiile care luptă cu sindromul autist, vom include pe harta de pe site organizații care au impact social și în alte domenii (mediu, educație, dezvoltare comunitară și altele).

Dacă doriți să fiți pe harta noastră de pe site vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@redirectionezdoilasuta.ro. Pentru fiecare organizație de pe hartă vom posta câteva informații generale și date de contact. Utilizatorul are posibilitatea să caute o organizație și să descarce direct formularele 230 și 200 precompletate cu datele fiscale ale organizației.

De asemenea, dacă doriți să promovați proiectele organizațiilor voastre care sunt obiectul campaniilor de 2%, dar și alte proiecte, evenimente și activități, puteți să ne scrieți și să ne trimiteți materiale pe aceeași adresă. Materialele voastre vor fi postate în secțiunea de blog/news feed a site-ului și promovate pe pagina noastră de facebook.

Așteptăm mesajele voastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *